Kan væksten inden for digital handel fortsætte?
Trendy Junior

Kan væksten inden for digital handel fortsætte?

En masse webbutikker i Danmark yder i øjeblikket en hel del forskellige leveringsmuligheder. Den mest almindelige er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente de bestilte varer når det passer dig. Metoden er altså ultra simpel, samt i mange tilfælde endda den mest betalelige fragtform.

Du kunne på samme måde tænke over at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden er en gang i mellem en tak mere bekostelig, men ydermere usædvanlig fleksibel. Den mindst kostelige leveringsform kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på online forretningens tilholdssted.

Leveringsdygtigheden er selvfølgelig meget bestemmende i tilfælde af at vi står og skal bruge ordren om kort tid, og med det formål er det fuldt ud centralt at du ser leveringstidspunktet ved det pågældende produkt.

En masse webbutikker annoncerer levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter, hvilket dog tager udgangspunkt i at du bestiller forud for et angivent tidspunkt, således at de kan nå at få de nye varer ud af døren forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

En række online firmaer sikrer levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde afkræver det at der shoppes for et bestemt beløb. I øvrigt skulle man vælge den prisbilligste leveringsmanér, der typisk – ligegyldigt om man er ved Helsingør, Hillerød eller Tønder – er at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

Nogle enkelte netbutikker præsterer gratis levering

Det er ret fremkommeligt for forbrugerne at finde de bedste priser fra forskellige butikker på nettet og herved har adskillige online varehuse været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på mange af deres varer – til piger og drenge, men også til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange garantere fragt uden betaling.

Men det kan imidlertid blive lønnende at sammenligne nogle internet handler efter rabatkoder forinden du gennemfører din handel, sådan at man er sikret at modtage den mest attraktive pris.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil klare regningen ude i fremtiden.

Vi tilråder at du kigger nærmere på online shoppens kritik

Forinden folk køber hos en internet butik kan man principielt kigge på e-shoppens betingelser, men det er i mange tilfælde en omfattende opgave.

En nem løsning kan være at kontrollere om online forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er en sikkerhed for at internet butikken respekterer de gældende danske regler, tillige med at netshoppen nu og da ses til af jurister som er indført i lovgivningen. Desuden får du chance for en håndsrækning, såfremt du oplever udfordringer med dit indkøb.

Udover dette er det anbefalelsesværdigt at du er sat ind i de vigtigste regler der kan have indvirkning på handlen, fx hvilken returneringsret internet butikken kører med. I den relation er det tillige vigtigt, at man altid gemmer ens kvittering, således man altid vil kunne påvise sit køb, ligegyldigt om du er på udkig efter et produkt til en voksen eller et barn.

De unge køber via internet virksomheder

Trustpilot frembyder evigt pæne muligheder for at undersøge en stor gruppe eksisterende konsumenters anmeldelser og af den grund stiller vi forslag om, at du verificerer online forretningens bedømmelser før du færdiggør din shopping.

Facebook byder på tilsvarende ret så stabile chancer for at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed. Foruden det ses en række internet varehuse hvor kunder kan notere en kritik af virksomhedens service, som tilmed kan anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Fakta vedrørende produkter og butikker på nettet ajourføres løbende, men der gives ikke garantier imod rettelser der potentielt er implementeret siden nyligste opdatering af sidens informationer.